Неща, които се случват, когато срещнем точния партньор

Неща, които се случват, когато срещнем точния партньор Когато се намираме във връзка, отнема време, за да видим истинското лице на човека до нас. Отнема време и да си тръгнем от токсичните взаимоотношения, които винаги оставят следа в следващите ни връзки. Но някъде там, между бурите, винаги изгрява дъгата в лицето на точния партньор в любовта. Онзи, когото сме чакали винаги. Какво се случва обаче, когато го открием?

Очаквате най-лошото, но получавате най-доброто
В началото на нова връзка е съвсем нормално да имаме много резерви към партньора си, особено след разочарование. Предпазливи сме, дори сякаш сме изградили защитна стена, защото очакваме най-лошото от него. Не искаме да злоупотребяват отново с нас. Но точният човек винаги успява да преобърне нашите лоши очаквания и да ни даде възможно най-доброто.

Разчитаме всеки детайл
Следващият аспект на връзката, който ще преосмислим е нашата комуникация, действия от страна на новия ни партньор. Съвсем логично ще разчитаме подробно всяка негова стъпка, думи, действия. Ще търсим нещо скрито, а ще открием че се намираме в напълно нова и по-хубава среда.

Предполагате, че е твърде добър, за да е истински
Ще ви се струва, че всичко е твърде хубаво, за да е реалност. Ще си мислите, че не може да бъде толкова добър, че не сте били в компанията на толкова любящ и грижовен мъж. Ето защо ще поставите това под съмнение, което по-късно ще се разсее.

Няма да искате да се приближите твърде много
След разочароваща любовна връзка, жените трудно успяват да се приближат към новия си партньор. Страхът от нараняване все още не си е отишъл.

Очаквате да имате много разногласия
Напълно нормално очакване, ако в предишната връзка сте попадали често в конфликтни ситуации. Но тези очаквания не бива да повлияват на нагласата към новата ви половинка. Смятате, че той ще иска да завладее личността ви, да се опитва да ви се налага, да ви накара да се чувствате зле... Имате негативни очаквания, без да се замисляте, че той може би е различен от предишния ви партньор.

Извинявате се прекалено много
Смятате, че отново сте се забъркали в недотам добра връзка, защото споменът за предишните ви отношения ви кара да вярвате, че не сте достатъчно добри в това, което правите. Е, време е да спрете да се извинявате за всичко.

Постепенно започвате да му се доверявате
Този процес ще се развие с времето, плавно, хармонично. Докато се усетите, вие ще му се доверявате повече, както той на вас, ще правите неща, които не сте правили никога досега. Вярвате му и знаете, че вече няма причина да се страхувате.
19.07.2018, 14:00 часа
1225 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha