Врачани питат: За паяка има ли паяк?

Врачани питат: За паяка има ли паяк? Неправилното паркираните автомобили и липсата на достатъчно места за спиране са все по-наболял проблем за врачани, особено когато по улиците в града броди страшилище, което тихомълком вдига и завлича колите им на наказателен паркинг в края на града. Какво обаче става, когато самият репатриращ автомобил започне да паркира неправилно? Явно нищо не става, коментират възмутени врачани, защото за паяка няма паяк.
Редовна читателка на BulNews.bg изпрати за рубриката „Ти, репортерът“ снимки, показващи техниката в нарушение. Врачанката е заснела големия репатриращ автомобил на пряка на бул. „2-ри юни“, на пътя за Центъра за психично здраве. Паякът е спрял на кръстовище точно пред знак Стоп и блокира идващите отгоре коли. Така се създава предпоставка за ПТП. На кръстовището има пешеходна пътека, по която на ден минават стотици врачани, а заради липсата на видимост може някой пешеходец сериозно да пострада.   
„Това е безумно паркиране, което застрашава околните. Точно хората, които управляват тази машина, трябва да спазват правилата за движение по пътищата, но се вижда, че не е така“, коментира врачанката.
 
20.07.2018, 08:40 часа
3730 4
Коментари

Аз

07.08.2018, 15:06 часа
Вижте им и колата дето обикалят с нея...не знам как е минала на технически преглед.Потрошена е от всякъде.Къде е КАТ?

хмм

20.07.2018, 12:42 часа
Правилата са за всички граждани,дори и за тези които карат паяка.В крайна сметка щом не сте хора и не влизате в положението на другите,не заслужавате никакъв компромис.Даже при вас санкцията трябва да бъде още по голяма.Срамота!!!

bednite da go duhat

20.07.2018, 12:23 часа
stanah policai za da moo da spiram kade sakam i kvo i da praa nikoi da moo da kaa ni6to i nikoi ne moo ni6to da mi kaaa moo da si praa kvo si sakam

тарантула

20.07.2018, 09:49 часа
така като гледам са си правилно спрели - не са на пешеходна пътека , няма и знак за забранено паркиране . Идете един път в малко по голям град и там ще видите проблем с паркирането не тук
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha