Защо? Врачани сами оправиха улицата си, омръзнало им да чакат общината да си свърши работата /снимки/

Защо? Врачани сами оправиха улицата си, омръзнало им да чакат общината да си свърши работата /снимки/ Днес преди обед живеещите на ул. „Атанас Йованович“ във Враца запретнаха ръкави и сами оправиха дупките на пътя пред домовете им, съобщиха самите те в редакцията на агенция BulNews.bg. Хората потърсиха нашата медия, тъй като всички останали местни колеги се били навели пред кмета Калин Каменов и не публикували информации за истинската ситуация в областния град.
Живущите на улицата твърдят, че многократно са подавали сигнал до чиновниците в общината, че от големите дупки не могат да се приберат по домовете си, но не последвала никаква реакция от администрацията. Затова хората събрали пари и днес с общи усилия циментирали най-големите ями на пътя. Целият разход им е за около 500 лв., но тепърва пак ще събират пари, тъй като останали още дупки за оправяне.
Врачани питат защо плащат данъци, след като се налага да оправят общинските улици със собствени средства и мечтаят за времето, когато някой все пак ще изпълни задълженията си и ще асфалтира и пред домовете им.
21.07.2018, 12:27 часа
6291 3
Коментари

Квартал Медковец

24.07.2018, 16:14 часа
Нека и ВиК Враца се включат, тъй като преди 2 месеца разкопаха участъка за ремонт и така го оставиха след себе си! Престойски бил меРинджей на годината, меРинджей на какво се питаме ние? Г-н Кмете а Вие не пренебрегвайте Района !!!

maistore

21.07.2018, 19:48 часа
qla ma tiq trite doidat da Haflatirat i pred nas

медиите

21.07.2018, 12:44 часа
не само са се навели ами лежат та лижат. А смовлюбеното кметче, е отлепило от земята.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha