Вижте какво ви вещаят звездите за днешния ден

Вижте какво ви вещаят звездите за днешния ден Овен
Тази неделя ви предстои непланирана среща с ваш стар приятел. Не мерете кой колко е постигнал. Говорете с добро за миналото. 

Телец
Тази неделя ще получите награда за постоянството си. За да доведете нещата до край обаче ще трябва да проявите още мъничко търпение.

Близнаци
Тази неделя не се затормозявайте с излишни тревоги. Каквото има ще става и вие ще се справите чудесно с обстоятелствата. Запазете доброто си настроение. 

Рак
Тази неделя не се колебайте да зададете въпросите, които ви вълнуват. Питайте без да се срамувате и ще ви бъде отговорено на всичко.

Лъв
През този ден не забравяйте, че с подходящите думи и тон е възможно да получите всичко, което желаете, така че си заслужава да направите тази жертва.

Дева
Това е ден, в който да преодолеете съмненията си в добрите намерения на останалите. Не може вечно да се съмнявате. Това е толкова уморително.

Везни
Днес ще имате много варианти за забавление. Докато се чудите кой да изберете може да мине прекалено много време. Хващайте първия.

Скорпион
Останете верни на убежденията си. Може да се стигне до сериозен спор, но в крайна сметка ще излезете победител от ситуацията.

Стрелец
През този ден не подценявайте приятелски съвет. Важно е да разберете, че всичко което ви се казва е с цел да ви се помогне, а не да ви се навреди.

Козирог
Днес дайте думата на другите. В техните приказки ще откриете отговорите на много свои въпроси. Бъдете положителни. 

Водолей
Днес ще се сбъдне ваша мечта.. Колкото и да сте се подготвяли за него ще се почувствате малко неловко. Опитайте се да сте естествени. 

Риби
Бъдете по-взискателни към себе си и останалите. Може да изживеете едни ден на високо ниво - позволете си го. 

22.07.2018, 08:15 часа
2025 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha