Арестуваха убиеца на мъжа-инвалид в Тополовград, удушил го заради заем

Арестуваха убиеца на мъжа-инвалид в Тополовград, удушил го заради заем Полицията арестува светкавично убиеца на мъжа-инвалид в Тополовград. Екзекутираният е 69-годишният Коста Д. К., а неговият килър 39-годишният съсед Христо С. В.
При работата по версиите служителите на ОДМВР Хасково са установили че извършителят на престъплението е 39 годишния му съсед. От проведените действия под ръководството на Окръжна прокуратура ЯМБОЛ, се установи, че преди няколко дни извършителя на престъплението е искал заем от убития, който му отказал.
При огледа на местопроизшествието и последващите претърсвания са намерени категорични доказателства доказващи съпричастността на извършителя към убийството. При претърсването в дома на заподозрения са намерени пари, за които Христо в показанията казва, че ги е взел от чекмеджето на нощното шкафче от дома на убития.
Убийството е извършено поради смесени подбуди свързани с горните версии под влияние на алкохол.
На арестувания съсед Христо е повдигнато обвинение и е задържан за 72 часа. Предстои да бъде поискана от съда постоянна мярка за задържане под стража.
 
22.07.2018, 14:20 часа
848 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha