200 000лв. са откраднали бандитите от банка в Несебър

200 000лв. са откраднали бандитите от банка в Несебър Бандитите, които извършиха кражба от банка в Несебър, са задигнали сериозната сума от 200 000 лева. Престъпниците са действали много професионално и не са оставили никакви следи.
Както медията ни съобщи, крадците са влезли в сградата на банката през съседен офис, на който пробили стената. Разбита е касата и е открадната наличната сума пари. От района, където се намира офисът на банката, са иззети камери за видеонаблюдение, назначени са множество експертизи за установяване на извършителите.
Предприети са оперативно-издирвателни действия за изясняването на всички обстоятелства около престъплението, както и за установяване самоличността на извършителите.
Иззети са записи от близко разположени камери за видеонаблюдение. Назначени са множествени експертизи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление-Несебър.
22.07.2018, 14:49 часа
1088 1
Коментари

anonimen

22.07.2018, 21:39 часа
Bravo na vas kradete kolkoto mojeta a na6ta policiuq da vardi na baba Dora kozi4kite. Za men nevijdam nikakav smisal ot deputati ministri i t.n samo o6titqvat darjava sas zaplatite si i tqxnite razxodi koito sa po golemi ot pensiite na vazrasnite
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha