Веселин Марешки: Малкият коалиционен партньор на ГЕРБ удари дъното

Веселин Марешки: Малкият коалиционен партньор на ГЕРБ удари дъното "Тази седмица малкият коалиционен партньор не знам колко дълбоко е изкопал дупката в дъното. Защото дъното беше достигнато със сформирането на тази коалиция. Изложиха се максимално, изложиха българския парламент. Изложиха и българския народ", заяви пред Нова телевизия лидерът на ВОЛЯ и заместник-председател на парламента Веселин Марешки по повод скандалите, с които Обединените патриоти завършиха последния политически сезон.
"Събират се в тюрлю гювеч, за да прескочат бариерата, а след това се упражняват на гърба на пенсионерите, учителите и армията", коментира Марешки. Той заяви, че коалицията е спечелила изборите, а на следващите хората "ще им поставят оценка".
Марешки атакува лидерът на ВМРО и министър на отбраната Красимир Каракачанов.
Според него идеята на Каракачанов да се снижи прага за преодоляване на психотестовете за прием в българската армия, през който преминават всички желаещи да станат професионални войници, е "безобразие".
Той засегна и темата за Закона на приватизацията, върху който президентът Румен Радев наложи вето.
Според него промяната "тихомълком е вкарана точката за промяна на Закона за приватизацията от ВМРО", затова той поиска в новия политически сезон до всеки законопроект, прокарван от партията на Каракачанов, да бъде представен и човекът, който го предлага, за да бъде ясно, че не е лобистки.
Зам.-председателят на парламента допълни, че "всички лобистки неща идват от ВМРО". Въпреки това подчерта, че "ако министърът на отбраната предложи нещо, което е добро, ВОЛЯ ще го подкрепи".
28.07.2018, 13:36 часа
1529 1
Коментари

Баце

28.07.2018, 16:10 часа
Този път наглият и алчен аптекар казва истината.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha