Вижте как можем да прочистим тялото си с ориз

Вижте как можем да прочистим тялото си с ориз Човек постоянно се стреми да остане възможно най-дълго млад и здрав. Различните хора прилагат различни методи за тази цел. Пълно е със скъпоструващи процедури, храни и добавки, които обещават детоксикация и младежки вид.
Днес ви предлагаме една много лесна рецепта, която ще ви помогне да подмладите тялото си и да отстраните токсините от него, а на-хубавото е, че е достъпна за всеки. Тайната е да се използва оризът като лекарство. Той е в състояние да пречисти тялото на токсините, да разреши кожни проблеми, да подобри тена, да намали болката в ставите и да подобри като цяло здравето ви. Освен това, след курса на лечение с ориз, вие ще станете не само по-здрави, но и по-млади!

Прочистване на тялото с ориз

Основното условие, което трябва да спазвате: консумирайте ориза на празен стомах, 3 часа след тази закуска, не трябва да ядете или пиете нищо.
Вземете обикновен ориз и измервайте толкова лъжици като вас. Изплакнете го и го поставете в буркан. След това напълнете съда с преварена вода, затворете капака и поставете в хладилника. Сутринта излейте водата, вземете 1 супена лъжица от горната част на ориза, варете го за 3-4 минути без сол и го изяжте на празен стомах до седем и половина сутринта. Останалият ориз отново се залива с преварена вода и се поставя в хладилника. Тази процедура трябва да се повтаря всяка сутрин, докато оризът свърши.
Тайната на този необичаен метод е, че оризовото зърно има кристална структура. Когато заливаме зърната, премахваме нишестето от ориза. Оризът е зърнена култура, която не се разгражда в стомаха и в червата, и зърната действат като адсорбент.
Трудно е да се повярва, но този метод е много ефективен. След курс на лечение с ориз ще забележите значително подобрение на здравето си.

29.07.2018, 13:39 часа
1413 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha