20 000 англичани идват на зъболекар в България

20 000 англичани идват на зъболекар в България 20 000 англичани идват у нас за зъболекарски услуги. Те се възползват от уменията на родните стоматолози и хвалят услугите им в британските медии.
Само преди ден "Дейли Стар" публикува материал за за организираните здравни екскурзии до България. Авторът на статията Джери Лоутън е криминален репортер и разказва как е пристигнал в София, за да му поставят зъбен имплант.
„България се развива бързо като водеща слънчева и здравна дестинация и се гордее с поредица от топ морски курорти по Черноморското крайбрежие“, пише той и допълва, че страната ни е дом на някои от най-добрите хирурзи в стоматологията и ортопедията в Европа.
Според проучването на репортера в Обединеното кралство зъбните импланти достигат до 4500 паунда, докато у нас услугата му е струвала 660 паунда за същото високо качество.
Той пише още, че много англичани идват у нас и за ортопедични процедури. Подмяната на тазобедрена става тук им излиза 4840 вместо 11 280 паунда. Двойно по-евтина е и операцията на колянна става.
30.07.2018, 14:30 часа
685 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha