Жители на Берковица пропищяха от разбита улица и нагли шофьори /снимки/

Жители на Берковица пропищяха от разбита улица и нагли шофьори  /снимки/ Жители на Берковица се оплкават от разбита улица и нагли шофьори, които допълнително влошават състоянието й. За това сигнализираха местни хора във Фейсбук. 
Оказва се, че на една от улице в града състоянието е повече от плачевно. Това обаче явно не е проблем за шофьорите на камиони, които упорито преминават по нея и я рушат още повече.
По средата на улицата зейнала яма, след като от водопреносното дружество разкопали при отстраняване на авария. Работниците засипали дупката с баластра и си тръгнали.
По думите на местните, въпреки че вече нямало яма, в единия  край на улицата била поставена лента да не се преминава повече по нея.
Шофьорите на камиони обаче не се съобразили, скъсали сигналната лента и си преминали по разбитата улица. Един от тях дори пропаднал и оставил дълбок ров след себе си, а след него там затънали и няколко автомобил.
„Що за идиот трябва да си, че виждайки състоянието на “улицата”, ,зорлем да напиняш да минеш от там? Тук тръбите са от старите (глиджосаните)и са разположени плитко. ,Преди 20 ,дни се спука тръба, след като от там мина подобен камион и до онзи ден стояхме без вода (всеки ден до 17ч)“, пишат недоволните жители.  
Те добавят и че заради подобни пишман шофьори няколко пъти вече го отнася оградата на една от къщите, която е точно на завоя до разкопаното място. 
Ето защо местните се надяват шофьорите да проявят съвест и да спрат да преминават с тежки машини от там и призовават отговорните институции да се заемат с разрешаването на проблема. 

 
31.07.2018, 08:35 часа
1972 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha