Кошмарът не спира! Бус помете дете на оживена улица във Враца /снимки/

Кошмарът не спира! Бус помете дете на оживена улица във Враца /снимки/ Нов пътен инцидент е имало във Враца днес, видя само репортер на агенция BulNews.bg. В кошмарния вторник дете е било пометено от бус на натоварена улица в централната част на града.
Произшествието е станало преди минути пред сградата на ДЗИ на улица „Георги Раковски“. Бус „Форд Транзит“ с врачанска регистрация идвал откъм площад „Св. Софроний Врачански“. Той спрял на пешеходната пътека малко по-надолу и тръгнал в посока банка ДСК.
Изневиделица пред возилото излязло 5-6 годишно момиченце. Шофьорът не успял да реагира навреме и го блъснал, при което то паднало на земята.
Очевидци на инцидента разказаха, че детето е било на десния тротоар. На левия била неговата баба, която си говорела с приятелка. Тя извикала внучката си да дойде при нея и тя тръгнала, без да се огледа. В този момент продавачки от близките магазини се развикали да не минава и момиченцето, което било пресекло вече на половина натоварената улица, се върнало. Тогава било ударено от буса.
Само ниската скорост на автомобила спасила детето от сериозни травми. По неофициална информация то е добре. Линейка е отишла на мястото, но бабата отказала медиците да прегледат детето и гузно напуснала местопроизшествието.
В момента на мястото все още има екипи на полицията и бърза помощ.
31.07.2018, 18:20 часа
14468 4
Коментари

Ninjata Vr

01.08.2018, 02:11 часа
Не знае да шофира народа и това е

Bmw kompleksar4eto

01.08.2018, 01:06 часа
Младежите на Враца гинат всеки ден, но не са комплексари

Сменете Кмета!

31.07.2018, 22:08 часа
Враца се напълни със селяни, които станаха граждани. Няма възпитание. От тук идват всички проблеми. А управлението на града е под всякаква критика.

Нашта гордост

31.07.2018, 20:24 часа
Ние сме малко, но за сметка на това много просто племе.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha