На вниманието на прокуратурата: Трима нападнаха и пребиха брутално младеж пред ресторант във Враца /снимки и видео/

На вниманието на прокуратурата: Трима нападнаха и пребиха брутално младеж пред ресторант във Враца /снимки и видео/ Брутален инцидент е станал пред ресторант във Враца, научи агенция BulNews. Млад служител на комплекса е бил нападнат и пребит от трима души заради закачка във фейсбук.
Екшънът се разиграл малко преди 19 часа в петък. 17-годишният Бетино Георгиев бил на работа в хотелския комплекс, където пуска водните атракциони в изкуственото езеро. Изневиделица по пътечката откъм Вратцата се задали трима души, които започнали да му подвикват обиди и неприлични реплики.
Оказало се, че това били братът и бащата на 22-годишният културист от Враца Майкъл Спасов – Ричърд /17 г./ и Румен Спасов /51 г./. С тях бил и 29-годишният Антонио Иванов. Наскоро Бетино имал конфликт с Майкъл в социалната мрежа, където двамата си разменили остри реплики. Изглежда близките на спортиста били запознати със спора и затова решили да се разправят с младежа.
При него на работното му място до езерото, докато обслужвал клиентите, отишъл Антонио. Пред очите на десетките посетители на комплекса, той започнал да го псува. Бетино се опитал да прекрати сеира, като му казал да излезе извън обекта, където да се разберат, без да правят сцени.
След като си свършил работа, Бетино излязъл пред ресторанта, където го чакали тримата мъже. Без никакво предупреждение те директно се нахвърлили върху младежа и започнали здраво да го налагат. Възрастният мъж дори извадил ключът от колата си и нанесъл няколко удари с него по главата на Бетино. Свидетели на мелето тръгнали да ги разтървават, но едва след като момчето се свлякло безпомощно на земята, те си плюли на петите и побягнали.
От побоя Бетино е с насинено око, има няколко шева на главата от ударите с металния ключ. За кратко той дори загубил съзнание. Когато се свестил, веднага подал сигнал на телефон 112 и на мястото дошла полиция и линейка. През това време обаче тримата бабаити също се оплакали в полицията, като обаче твърдят, че те са били нападнати от непълнолетния. Затова те само са разпитани в полицията, след което са освободени. 
Цялата случка обаче е записана на охранителните камери на хотелския комплекс. На кадрите ясно се вижда, че момчето само се опитва да се защити. Агенция BulNews публикува записите и настоява прокуратурата да се самосезира за случая. Опасните лица, които грубо и арогантно са нарушили обществения ред в присъствието на майки с деца, трябва незабавно да бъдат задържани и подведени под отговорност за бруталното престъпление.

03.08.2018, 08:40 часа
45810 28
Коментари

станислав-наркоман и мутри

04.08.2018, 18:15 часа
браво Брутален побой

станислав-наркоман и мутри

04.08.2018, 18:13 часа
браво

Хаха

04.08.2018, 17:35 часа
Еи смешковци стига се крили и само щуротии да говорите като са отрепки битие ги де. Ето всяка сутрин срещам на кафе един от тях и сутринта също в the face. Ходете ама да не ревете после и да пишете пак нападки срещу него. Не познавате хората. Спрете

smqh

04.08.2018, 11:20 часа
ahahah abe toq richard 100kila laina kato brat si i da se bie nemoje dobre che tati do nego pulni otrepki i trimata

Хахах

04.08.2018, 10:15 часа
Не само че се е посрал ами и подава ръка на Антонио докато другите налагат Бетино . На приятели да разчиташ в днешно време хахахахаха

mafia

04.08.2018, 09:45 часа
cenko se e nasral mamin kudravelko

Хахах

04.08.2018, 08:43 часа
Много е кофти когато го раздаваш мутра и мислиш че имаш истински приятели , а в същото време докато трима те бият приятелите ти стоят и гледат безучастно и дори не смеят да ти подадът ръка да се изправиш .

kurec

04.08.2018, 00:46 часа
mnogo silni momcheta 3 na 1 pridrujen ot udar v grub ;)

за един преАтел питам

03.08.2018, 23:35 часа
Не подкрепям тримата дето го сгазиха, но да попитам от клипа как разбрахте, че той само се защитава, като гледам си налита на бой и той, може и пръв да е започнал, от този клип не става ясно. От снимките му обаче му личи, че мн тежко го раздава

Цене Уестия

03.08.2018, 22:42 часа
Ка съм са разпръчил, ще ги наебем и тримцата, момчета носете си вазелин па и бащата що па не ще го ебем я съм си разкрепостен
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha