Извънредно! Влак дерайлира между Мездра и Враца /снимки/

Извънредно! Влак дерайлира между Мездра и Враца /снимки/ Тежък железопътен инцидент е станал днес край Враца, научи първо BulNews.bg. Влак е излязъл от релсите малко след Мездра.
Инцидентът е станал преди минути. Влакът е дерайлирал, след като вторият вагон от двувагонната композиция изпаднал от коловоза. Пътниците усетили как се разклащат, паднали и лампите в купетата. За щастие никой не е пострадал при инцидента.
Във влака имало около 20 човека. Те излезли от вагоните, но така и не получили информация от служителите на БДЖ. Затова пътниците тръгнали да се връщат пеша към Мездра, за да търсят алтернативен транспорт до дестинациите си.
Все още няма яснота дали инцидентът ще наруши разписанието на влаковете. От жп гарата в Мездра заявиха, че научават от нас за произшествието и категорично отказаха да проучат случая и да дадат информация. От пресцентъра на железниците обаче потвърдиха новината, като заявиха, че аварийни екипи вече са на мястото и работят по разрешаване на проблема. В момента текат огледи, след което вагонът ще бъде вдигнат възможно най-бързо. 
06.08.2018, 15:34 часа
14709 2
Коментари

Вравелко

07.08.2018, 06:28 часа
слушам си Слафи Трифунделата и се кефа и не ме ...

петко кондукторо

06.08.2018, 16:50 часа
ЖП линиите в северозапада са в ужасно състояние!Целта е тотално унищожение на ЖП транспорта и евентуалното му разграбване!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha