След потопите: Наградиха пожарникар от Враца за заслуги /снимки/

След потопите: Наградиха пожарникар от Враца за заслуги /снимки/ Началникът на сектор „Пожарогасителна и спасителна дейност" във врачанската пожарна Кирил Василев беше награден за работата си, видя BulNews.bg.
Церемонията се проведе от 11 часа днес. Почетният знак беше връчен лично от директора на главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ главен комисар Николай Николов, който се възползва от възможността да благодари на своите колеги за положените труд и старание за населението при бедствено положение.
Припомняме, че обилните валежи през последните месеци предизвикаха наводнения във Врачанско и се наложи незабавна евакуация на хора от засегнатите райони. Служителите на пожарната положиха геройски усилия за безопасното извеждане на хората от домовете им и за запазване на човешкия живот. 
Наградата „Почетен знак на МВР - III степен“ е най-престижното отличие, което може да бъде връчено в системата на Министерство на вътрешните работи. Гл. инспектор Василев благодари за оказаната му чест и призна, че тази награда е не само огромно признание и отплата за работата му в системата, но и задължение, което ще го стимулира още повече.
08.08.2018, 12:45 часа
4046 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha