Община Враца купува техника за справяне с бедствия за над 4 милиона лева

Община Враца купува техника за справяне с бедствия за над 4 милиона лева Община Враца купува оборудване за преодоляване на кризисни ситуации и бедствия във Враца.
Обществената поръчка е обявена на сайта на общината.Тя е за закупуване на един репатриращ автомобил за катастрофирали тежкотоварни камиони, високо проходим пикап, спасителен технически автомобил, снегопочистващ автомобил с разпръскващ модул, лодка RIB с транспортен колесар и линейка с ковьоз за транспортиране на новородени. От община търсят още и десет транспортни респиратори за командна и асистирана вентилация с кислородни бутилки за санитарни автомобили и толкова многофункционални апарата за ЕКГ, дефибрилация и мониторинг на спешен пациент, като трябва да имат възможност за пренос на всички жизнени параметри в реално време. В обществената поръчка е включен и специализирана автомобил за транспортиране на кръвни продукти и човешки органи за трансплантация с разпръскващ модул.
Стойността на обявената обществена поръчка е 4 403 529.34 лева без ДДС. Сред условията за участниците е това да притежават валидно разрешение за търговия на едро с медицински изделия, издадено по реда на Закона за медицинските изделия.
Срокът за кандидатсване е 13 септември до 17 часа, а офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 14 септември в конферентната зала на общината.
 
10.08.2018, 08:20 часа
2982 2
Коментари

Основи на математиката.

10.08.2018, 19:49 часа
Комисионната е = процент от общата сума.

45678

10.08.2018, 19:22 часа
Яричката ще ги достави жена му ще пусне контролен лист.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha