Всички видове изневери

Всички видове изневери  Изневерите никога не свършват добре, особено ако си обвързан с жена, която вярва, че след седмица сте обречени да остареете заедно. Съжаляваме, но не сме готови за подобни куестове. Интернет сайт за запознанства е решил да провери всички видове изневери и до каква степен могат да рефлектират в отношенията – изследването е доста изненадващо за мъжката аудитория. Станало е ясно, че изневерите се разделят на два вида: емоционални и сексуални. В зависимост от това, реакциите на партньора/партньорката се определят по следния начин:

72% от мъжете смятат, че сексуалната афера е много по-лоша от емоционалната. Съгласни сме, защото всички жени имат емоционална афера, в която не участваме, защото не обичаме да слушаме за трички.

69% от жените смятат, че емоционалните афери са много по-лоши от сексуалните, което ти позволява да се обадиш на русата едрогърда колежка и да действаш смело – все пак си избрал по-малкото зло.

76% от жените са склонни да простят сексуална изневяра на партньора си, което е добра новина, едва ли ще те посрещнат с мусака на вратата, но все пак. 

35% от мъжете са склонни да опростят сексуална изневяра на жените си, ама това едва ли са истински мъже, следователно няма да им обръщаме внимание.

80% от мъжете са склонни да простят емоционална афера на жените, което е разбираемо – невинна е, докато няма сношение! 

Само 30% от жените биха простили емоционална афера и това е твърде малко! Ти не си виновен, когато твоята любима се превърне в истински сухар и умишлено те дразни! 

100% от мъжкото съсловие е в емоционална връзка с Шампионска лига, която ще бъде съвсем скоро!
10.08.2018, 13:00 часа
1076 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha