Извънредно! Влакът от Видин помете кола на ж.п. прелез в Монтанско, има загинал човек /снимки/

Извънредно! Влакът от Видин помете кола на ж.п. прелез в Монтанско, има загинал човек /снимки/ Тежък инцидент е станал преди минути на ж.п. прелез в Монтанско, видя само репортер на агенция BulNews.bg. Бързият влак от Видин за София е ударил лек автомобил на релсите между монтанските села Крива бара и Дъбова махала. Съоръжението е без бариери, като преминаването през него се регулира с монтирана светлинна сигнализация. Техниката е работела и е показвала, че е необходимо да се изчака и да не се преминава, но шофьорът не се е съобразил с подадения сигнал.
Кола от все още неустановена марка, управлявана от 38-годишния Кирил Стефанов от видинското село Динково, тръгнала да минава през ж.п. прелеза от Крива бара към Дъбова махала и била размазана на релсите. По неофициална информация водачът има шофьорска книжка от 20 дни. Ударът е бил толкова силен, че пътуващите във влака видели автомобилът да лети във въздуха покрай прозорците им. Колата е размазана до такава степен, че все още не може да се установи нейната марка.
При тежкия инцидент е загинала возещата се на предната дясна седалка жена. По неофициална информация тя е от видинското село Дреновец и работи в София като медицинска сестра. Тялото на жертвата е летяло десетина метра и е намерено в тревата край релсите.
Линейка е закарала шофьора в болница, като на този етап неговото здравословно състояние е добро.
На мястото на катастрофата има пожарни и патрули на полицията. Пътят е временно затворен, докато дежурните дознатели работят по инцидента.
12.08.2018, 11:31 часа
28014 2
Коментари

Цено Уя Оригиналния

12.08.2018, 16:11 часа
Циганье мрете !

Михаил Михайлов

12.08.2018, 15:51 часа
С уточнение,че прелеза се намира между селата Княжева махала и Дъбова махала,а не Крива бара.Жп линията Видин-София не минава през Крива бара.Tам минава линията София-Лом.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha