"Ботев" /Враца/ се готви да открадне първи точки утре срещу "Септември" в София

"Ботев" /Враца/ се готви да открадне първи точки утре срещу "Септември" в София Врачанският "Ботев" ще преследва спечелването на първи точки утре, когато гостува на "Септември" в София. Един от най-добрите български рефери - Никола Попов, получи наряд да ръководи гостуването в столицата. Мачът от програмата на 4-ия кръг на Първа футболна лига е от 20.30 часа. На един от най-добрите родни рефери ще помагат Веселин Добриянов и Дениз Соколов, а четвърти съдия е Николай Колев. Кирил Йорданов е определен за съдийски делегат на двубоя.
В лагера на врачани гледат с оптимизъм към гостуването на "Септември", с когото играха контрола по време на лятната си подготовка. Тогава срещата завърши 0:0, но сега зарядът ще е друг, а и двата тима ще търсят точки. "Ботев" не е записал никакъв актив след първите си 3 мача, докато софиянци разбиха с 5:1 "Черно море" във Варна и ще влязат със самочувствие в срещата.
Вероятността в състава на врачани да има промени е огромна, прогнозират запознати с плановете на старши-треньора Сашо Ангелов. Въпреки упоритите му опити да залага на едни и същи хора, на вратата се очаква да започне Красимир Костов. Дошлият от "Пирин" страж най-вероятно ще излезе като титуляр заради грешките на Николай Кръстев и треньорската контузия на ветерана Христо Митов. Травмата на Даниел Гаджев в средата на терена ще даде възможност на друг халф да се пребори за титулярното място.
От фенклуба на врачани също се готвят да подкрепят своите любимци, а заради близостта до София в пътуването могат да се включат с личните си автомобили десетки врачани. 
12.08.2018, 17:43 часа
1826 1
Коментари

Лудия кон

13.08.2018, 20:14 часа
А да видим дали ще сме узрели най после !? Най-накрая треньора прогледна, че от вратарчето нищо не става, а дано вратаря на Пирин докаже класата си и да откраднем 3-те. точки
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha