Разгеле! Ремонтират общинските жилища във Враца

Разгеле! Ремонтират общинските жилища във Враца Община Враца обяви обществената поръчка за ремонт на материалната си база, научи BulNews.bg. В нея се предвижда да бъдат обновени общинските жилища и павилиони на пазарни площадки в града.
Избраният изпълнител ще трябва да извърши строително-монтажните работи на обектите, които ще бъдат възлагани поотделно. Дейностите включват зидарски, мазачески, бояджийски, облицовъчни, изолационни и дърводелски работи. Предвижда се да бъдат ремонтирани покривите, да бъдат сменени дограмите и да се направи енергоефективно саниране. Ще бъдат подменени електро- и ВиК инсталациите. Доставката на всички продукти, материали и оборудване, необходими за изпълнение на строителните и монтажните работи е задължение на избраната фирма изпълнител. Обхватът и обемът на отделните поръчки ще зависи от конкретната необходимост на възложителя.
В офертата си мераклиите да ремонтират общинското имущество трябва да декларират, че са спазили своите задължения, свързани с данъци, осигуровки, опазване на околната среда и осигуряване на безопасни условия на труд. Критерият за  избор на изпълнител е оптимално съотношение цена-качество.
Прогнозната стойност на обществената поръчка е в размер на 91 666.68 лева без ДДС. Ремонтните дейности трябва да приключат до края на 2019 година.
 
15.08.2018, 08:23 часа
1051 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha