Циганин нокаутира жандармерист заради спиране на шумен купон

Циганин нокаутира жандармерист заради спиране на шумен купон Мъж от ромски произход е в ареста, след като ударил с юмрук жандармерист в лицето при спирането на шумен купон в кв. Изток на Пазарджик. Инцидентът е станал около 23ч. във вторник, съобщи говорителят на полицията Мирослав Стоянов.
Патрулиращ екип от полицаи и жандармеристи обхождал ромския квартал, за да следи за спазването на обществения ред и спокойствието на гражданите. Преминавайки по ул. "Марица" униформените се натъкнали на шумен купон в двора на къща. Празнуващите били изкарали мощна озвучителна уредба, шумът от която огласял целия квартал. Служителите на МВР разпоредили музиката незабавно да бъде спряна, което предизвикало гневната реакция на организатора на тържеството 42-годишния Ангел Й.
Той започнал да обижда, псува и заплашва униформените. Отказал да представи и личната си карта. При опит превъзбудения мъж да бъде задържан той оказал яростна съпротива и нанесъл силен удар с юмрук в лицето на единия от жандармеристите. Пострадалият служител е бил прегледан от лекар, оказана му е медицинска помощ и е освободен за домашно лечение. 80 акта са съставили служителите на МВР за последния месец на жители на пазарджишкия кв. Изток за нарушаване на обществения ред и нощната тишина.
15.08.2018, 11:39 часа
3568 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha