Службата по заетостта в Монтана си търси главен експерт

Службата по заетостта в Монтана си търси главен експерт Регионалната служба по заетостта в Монтана си търси главен експерт, научи BulNews.bg.
Новоизбраният служител ще трябва да извършва финансово-счетоводни дейности и да работи заедно с Бюрото по труда. Основна месечна заплата ще бъде от 510 до 886 лева, като размерът й се определя в зависимост от професионалния опит на спечелилия конкурса кандидат.
Изисканата минимална степен на завършено образование е бакалавър, като предпочитани са специалностите от професионално направление „Икономика“. Кандидатите трябва да имат минимален професионален опит 2 години в областта на финансово-счетоводните дейности.
Допълните умения и компетенции, които трябва да притежават мераклиите за апетитния пост, са познания в областта на нормативните и поднормативни актове, свързани с дейността на Агенцията по заетостта и териториалните й поделения. Те трябва да могат да работят в екип, да са комуникативни и да умеят да изграждат ефективни партньорства в администрацията и извън нея. Изискваната компютърна грамотност е за работа с Word,  Excel и, интернет.
След първоначалния подбор по документи, конкурсът ще протече на два етапа – решаване на тест и интервю.
Крайният срок за кандидатстване е 17 часа на 27 август.
16.08.2018, 08:13 часа
1559 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha