Колко време за секс трябва да се отделя за мъжа и неговото щастие

Колко време за секс трябва да се отделя за мъжа и неговото щастие След дълги изследвания, учените успяха да открият точното необходимо време за секс на средностатистическия мъж. Натовареното всекидневие може да ти коства доста проблеми и загуби от сексуално естество, които могат често да повлияят на връзката, а от там да последват и други проблеми. В изследване на известна компания на парфюми се оказва, че много често си склонен да направиш списък със сексуалните желания, разпределяйки ги във времеви интервал.
Ти си имаш точно и необходимо време за вдигане на самолета, даване на близалката, пляскане по бузките и още много други и ако имаш повече свободно време, би могъл да отделиш повече време.
И ето най-интересния факт – точното време, необходимо за пълното сексуално и всекидневно щастие е 4 часа и 19 минути. Правилно си разбрал, ти си създаден за истинска секс машина и тялото ти може да поеме това натоварване, за женското нямаме наблюдения.
Разпределението на времето се оказало доста ключово за мъжката аудитория: инвестираш около 3 часа и 36 минути на работното място (поне толкова време прекарваш с ясната представа, че трябва да работиш), 3 часа и 22 минути за приятелите и семейството, 3 часа и 22 минути за сън, 2 часа и 38 минути за ядене и 29 минути за премахването на космите. Добавяш и горните 4 часа и 19 минути, за да се сдобиеш с прекрасната възможност за един хубав и щастлив ден на мъжа. Надяваме се, че жените ще разберат от какво имаме нужда и ще ни го доставят през следващите почивни дни.
16.08.2018, 12:00 часа
712 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha