Полицията дебне за нарушения във Врачанско

Полицията дебне за нарушения във Врачанско Три специализирани акции са се провели за денонощие във Врачанско, съобщиха от областната дирекция на МВР.
Вчера за времето от 9 до 17 часа в Роман е проведена специализирана операция с  цел предотвратяване, пресичане и разкриване на правонарушения, установяване и задържане на извършители на противоправни деяния, издирване и изземване на предмети и вещи, обект или средство за извършване на престъпления и оказване въздействие върху поведението на шофьорите, управляващи след употреба на алкохол. Чнгетата са следели за автомобили с чужда регистрация, изтекли регистрационни табели, без регистрация, шофиране без обезопасителни колани и каски, техническа неизправност и др. груби нарушения на правилата за движение. Проверени са 13 коли и 26 души. Констатирани са 7 нарушения, които са санкционирани по Закона за движение по пътищата. Съставени са 3 предупредителни протокола по Закона за МВР.
За времето от 7 до 11 часа вчера акция е имало и в Бяла Слатина. Проверени са 9 коли и 12 души. Съставени е един пътен акт и 3 фиша.
Спецоперация е проведена и в Оряхово. Проверени са 21 автомобила и 39 лица. Установени са 11 нарушения, за които са съставени 1 пътен акт и 9 фиша и 1 акт по Закона за българсктие лични документи. 
 
16.08.2018, 12:30 часа
843 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha