Въпросите, които възбуждат жените

Въпросите, които възбуждат жените Винаги сме знаели, че жените обичат да говорят мръсотии. Осъзнаваме, че това звучи като нещо, казано от архивите „Мъжът и жената интимно“, но като цяло вярваме, че всичко започва от езика. И понеже Кобилкина изземва функциите на обикновения перверзник, предлагаме селекция от въпроси, които според експертите биха могли да разчупят обстановката като млад водопроводчик под мивката (може и мийката) на девица в беда. Та господата са заявили, че с правилните заклинания, може да насочите темите на разговор към креватна гимнастика. Ако не друго, поне бихте могли да попълните порно лексикона. Понеже са висящи въпроси, а главният няма друга работа, освен да се фокусира върху интимните форми на колежките, които в момента са локализирани на плажа, го накарахме да отговори на някои от тях:

Каква е най-мръсната ти фантазия на работното място?
Изключвайки едрогърдата руса секретарка с пословично неприличните къси поли през лятото, да надника в душата на нещо красиво, нежно с приятен бронзов тен и дъх на страст. Разбира се, това е дъното на Hennessey-то!

Какво правиш, когато се възбудиш на публично място?
Ако е неподходящо публично място, където изразяването на симпатии с ерекция е забранено – започвам да си спомням за първата еротична снимка на Лепа Брена, изрязана от вестник „Работническо дело“ от 83-а година! 

Мастурбирал ли си в публична тоалетна?
Честно казано, не мога да мастурбирам само в личната – няма тръпка!

Коя е най-странната мисъл, която е минала през главата ти, докато си мастурбирал?
На колко градуса ще е безопасно да разредя ракията? 50 градуса са приятни и размразяват бързо прозорците, но с 55 мога да бълвам огън като дракон! 

Спомняш ли си първият път, когато беше възбуден?
Всички благодарности се изказват на силиконовата долина и възможността да видя Памела Андерсън само по очи. Режисурата на „Спасители на плажа“ е дала повече, отколкото всеки друг филм. Освен това съм сигурен, че много милениъли са имали смесени чувства – морето или жената събуждат първата ерекция? 

Какво най-много харесваш в куикито? 
Фактът, че тя остава с впечатлението, че мога много повече от едно куики. В това отношение, винаги залагам само и единствено на куикито! Друго просто не е възможно!

Имал ли си фантазии за секс с някоя от учителките?
Праткически, единственият, който не е бил във фантазията е г-н Димитров по физическо. На всички останали от учебния план има поне една посветена… поезия. Това е търсената дума!

Правил ли си секс със затворени очи? 
Имайки предвид фигурата си, това е единственият начин, по който трябва да правя секс. В противен случай губя фокус и си спомням колко бири може да събере коремния мех. Като цяло, не се гордея с външния си вид, но пък веднъж в месеца, предимно на заплата, съм мечо! 

Кое е най-мръсното, което някой ти е казвал по време на секс?
„Пак гръмна тръбата на мръсния канал, утре ще трябва да чистим!“ е един от фаворитите. Бяха тежки години за строителството, проклинах много каменина и като цяло, след това нямах настроение за секс. Подобни новини действат емоционално, някои от нас плаках! 

Как би реагирал, ако двойка предложи да бъдеш 3-тото колело в нещо далеч по-перверзно и най-вероятно излъчвано след 12 часа вечерта?
Последният път, когато това се случи, трябваше да откажа предложението. Дяволската тройка винаги се прави между по-близки приятели, които не трябва да поддържат контакт с очи!

Кое е най-милото, което си чувал по адрес на тялото си?
С толкова много косми, наистина не си личи пълният пъп!

Професионално или аматьорско порно?
Като истински патриот, винаги залагам на българското порно. В такива моменти съм изключително благодарен на технологичната революция. Спомняш ли си как изглеждаше първото порно клипче! 10 гърчещи се пиксела, които никой не можеше да разгадае и разбере. Слухтиш като партизанин в храстите, дали ще се чуе родна реч и едва тогава се възбужда душата ти! 

Има ли нещо, което не би направил в леглото?
Веднъж да стигна до там, бих направил всичко, ама няма оферти! Както казва Тони Патето, няма игра! Така или иначе, можете да изпробвате въпросника за възбуда на нежни създания, пропускайки отговорите на изоставеното дете в развитието. В полеви среди вършат сериозни чудеса. Тренирайте технологията на ораторството и обещаваме, че ще получите специално внимание, както и горещо кафе (само посетилите Сан Андреас знаят какво искаме да кажем)!
17.08.2018, 11:00 часа
3738 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha