Разглобиха "Опел" заради змия, влечуго изпълзя на детска площадка

Разглобиха "Опел" заради змия, влечуго изпълзя на детска площадка „Опел корса“ се е наложило да бъде разглобен в автосервиз заради змия. Инцидентът станал в Батановци, съобщи директорът на пернишката пожарна комисар Емил Марков. Влечугото влязло в автомобила на паркинг в близост до реката, пише Мироглед. 
Собственикът обаче забелязал, че от една от решетките са подава змия. Веднага позвънил на спешен номер 112 и на мястото пристигнали пожарникари.
„Змията ту се показвала, ту се скривала. Нямало е как да я хванат, затова се наложило да бъде разглобена колата в автосервиз“, обясни Марков.
Това не бил единствения инцидент в Батановци. В близост до реката в двора на къща, жена убила два смока, твърдят местните. Още на един сигнал за змия от началото на този месец е реагирала пернишката пожарна. Притеснени родители поискали помощ заради влечуго на детска площадка на улица „Стара планина“ в Перник. Пристигналите на място огнеборци започнали да търсят змията, но те се скрила в тревата, която била неокосена.
„Нямало е как да я намерят. Наложило се е екипа да звъни на Общинския инспектор да изпратят хора, които да окосят тревата“, каза още Марков. Влечугото така и не било открито. Предполага се, че е избягало от силния шум на храсторезите.
17.08.2018, 12:15 часа
1065 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha