Община Враца набира социални асистенти

Община Враца набира социални асистенти Община Враца обяви конкурс за социални асистенти, научи BulNews.bg. Целта е да се подберат кадри, които да предоставят услугата на 7 нови потребители по проект, финансиран по програмата за развитие на човешките ресурси.
Минималното изискване за длъжността е завършено средно образование, а професионален опит не се изисква. Важно е обаче кандидатите да са комуникативни, коректни, отговорни и да работят в условия на конфиденциалност.
Одобрените ще трябва да подпомагат потребителите в ежедневните им дейности, да разработят индивидуален план за работа с всеки от тях, да следят грижите за здравето им, да помагат в поддържането на хигиената у дома, да съдействат за храненето и други рутинни задачи. 
Желаещите да кандидатстват трябва да представят документи за самоличност, автобиография, копие от диплома и удостоверение за завършено обучение по други проекти на същата европейска програма, както и служебна бележка за регистрация  в бюрото по труда. Документите се подават лично от всеки кандидат или чрез пълномощник в сградата на община Враца на ул. „Стефанаки Савов” № 6, ет. 3, ст. №96 в срок до 22 август включително.
 
18.08.2018, 09:00 часа
1792 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha