Рецидивист опоска селска къща, ще търка наровете година и два месеца

Рецидивист опоска селска къща, ще търка наровете година и два месеца Рецидивист, откраднал де що видял в селска къща, бе осъден да лежи в затвора за година и два месеца, научи агенция BulNews. Делото срещу крадеца С.М. се гледа в районния съд в Бяла Слатина, където магистратите постановиха да излежи присъдата си при строг режим.
От документите става ясно, че крадецът е стар познайник на полицията и друг път е бил осъждан за различни престъпления. Справедливото наказание обаче му е дадено за крупна кражба от къща в белослатинско село. С.М. отарашил цялата покъщнина на Нилка Ч. Само за един ден е изнесъл от дома на жената ръчен електрожен, ъглошлайф, ел. мотор на помпа, ел. мотор на пералня, тесла, клещи, чук, ВиК инструменти, метални стяги, голямо количество пирони и други. По данни на разследването стойността на откраднатите вещи е около 528 лева.
Заради криминалното минало на С.М. не му се разминало с условна присъда и освен че ще е за доста зад решетките, ще трябва да плати и разноските по делото.
Определението на магистратите е окончателно.
19.08.2018, 09:00 часа
1362 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha