"Бдин" вкара 4 гола на "Вихър"/Славяново/ за втората си поредна победа /снимки/

"Бдин" вкара 4 гола на "Вихър"/Славяново/ за втората си поредна победа /снимки/ "Бдин" записа втора поредна победа, като този път пречупи трудно отбора на "Вихър"/Славяново/ въпреки изразителният резултат от 4:1. Още в първите минути видинчани взеха инициативата и на няколко пъти можеха да поведат, но шанса бе с гостите. В 6- та минута обаче резултата бе открит след страховит удар от далеч на Кристиян Иванов. Комфортната преднина от 2:0 направи Денис Николов в 27- та минута след разбъркване в наказателното поле. Гостите обаче не се отказаха и спряха натиска на "Бдин", но без да създават сериозни положения пред вратата им.
Втората част "Вихър" отново натисна и владееше играта, а пък грешки в защита на домакините им позволяваха да стигат до ситуации, но без точни удари. В 63- та минута играч на гостите бе повален в наказателното поле и главния съдия Николай Малджански отсъди дузпа, въпреки протестите на домакините. Точен от бялата точка за 2:1 бе Кристиян Генков. След гола гостите продължиха да владеят играта, но видинчани атакува също опасно. Пропуски направиха Радослав Байчев, Борислав Борисов и Денис Николов. Гостите застрашиха вратата на Сайков от пряк свободен удар изпълнен от Светлин Златарев и продължаваха да владеят играта. В 73- та минута обаче при поредната атака на "Бдин", след центриране на Байчев в наказателното поле най- настоятелен бе Мартин Димитров и принуди Светослав Кръстев да си отбележи автогол за 3:1. Гостите продължиха да атакуват и да търсят своето в мача, но в добавеното от съдията време Борислав Борисов открадна една топка и напредна в полето на гостите, комбинира с Радослав Байчев, който от близо фиксира крайното 4:1. 
"Доволен съм от резултата. По добре грозна победа, отколкото красива загуба. Опитните играчи, без да им казвам имената, през втората част не играха добре. Ще анализираме мача и ще си вземем поуки. Второто полувреме играта владееха гостите, но ние създадохме също много положения", коментира след края на мача старши треньорът на домакините Борислав Борисов.
В следващият кръг на 26 август "Бдин" гостува на "Ком" в Берковица.      
19.08.2018, 21:50 часа
895 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha