Момиче, отвлечено от ИДИЛ: Ако нямаш гърди - първо затвор, после те изнасилват

Момиче, отвлечено от ИДИЛ: Ако нямаш гърди - първо затвор, после те изнасилват

Бойци от "Ислямска държава", заловили непълнолетни момичета, ги принудили да стоят до стена, докато те опипват гърдите им и ги изнасилват.
"Ако имаш гърди – ще те изнасилят", казва едно от момичетата и добавя: "Ако нямаш гърди, държат те три месеца като в затвор, а през това време идват преждевременно, за да видят дали са пораснали достатъчно, за да бъдеш изнасилена."
Младото момиче разказва как е била принудена да гледа другите момичета, докато ги изнасилват пред нея. Тя споделя също, че е забременяла и се е опитала да направи спонтанен аборт, като се е хвърлила надолу по стълби, пише New York Post.
"Дори жени, които имат три, че и повече деца, бяха изнасилвани пред децата им. В този момент има хиляди други момичета в Ирак и Сирия, които минават през същото. Никой не прави нищо за тях", казва още тя.
Доклад от миналата година разглежда как сексуалното робство се превръща в доходоносна и критична търговия за терористични групи като "Ислямска държава", "Боко Харам" и "Аш Шабаб" през последните години.
През 2016 г. ИДИЛ са спечелили между 12 и 38 милиона долара от смущаващата търговия на момичета.
Заплатите на бойците се определят от броя на децата и жените, които притежават.
Около 5000 жени-язиди са били отвлечени от "Ислямска държава", а най-малко 2000 от "Боко Харам".

23.08.2018, 15:47 часа
1639 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha