„Първа Атомна“ загуби гостуването си в Славяново с 0:2

„Първа Атомна“ загуби гостуването си в Славяново с 0:2 „Вихър“ /Славяново/ се наложи с 2:0 над „Първа Атомна“/Козлодуй/ в мач от 3-ти кръг на Северозападната трета лига. Двубоят беше равностоен като домакините поведоха след бърза контраатака в 30-та минута. Преди попадението гостите имаха основателни претенции към главния съдия за неотсъдена дузпа, след като Пламен Венелинов бе съборен непозволено.
През втората част продължиха неадекватните отсъждания на съдията Станислав Ставров и неговите помощници, след което домакините вкараха вторият си гол след очевидна засада. Тя беше бурно оспорвана от гостите, най-вече от старши треньора Николай Нинов и спортно техническия директор Станислав Стоянов, който бяха изгонени от скамейката на отбора.
„Мачът бе на кантар. В 27-та минута не беше отсъдена 100% дузпа за нас, за която признаха и играчи на съперника. При последвалата контраатака домакините ни вкараха гол. Второто попадение също бе дискусионно. Не мога да разбера отношението спрямо нашия тим. Това си е жива подигравка с труда на момчетата”, заяви треньорът Нинов.
Това беше втора загуба за „Първа Атомна“ в първенството, като засега те заемат 11 място във временното класиране.
27.08.2018, 11:22 часа
887 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha