„Порт Лом” спечелиха финалния турнир по водомоторен спорт

„Порт Лом” спечелиха финалния турнир по водомоторен спорт Отборът на „Порт Лом“ спечели титлата на завършилия 4-тия кръг от Републиканското първенство по водомоторен спорт, който се проведе в крайдунавския град. Победителите вдигнаха купите на Община Лом и 180 години Пристанище Лом, които им бяха връчени от кмета Пенка Пенкова и Росен Борисов – директор на местния клон на Държавно предприятие „Пристанищна инфраструктура”.
Ръководителят на ломския отбор Спиридон Дочев беше награден от председателя на Българската федерация по водомоторен спорт Любомир Кожухаров с почетен плакет за цялостен принос към водомоторния спорт в България. Освен това „Порт Лом” получи награда от федерацията за 40-годишнината си, която клубът отбелязва тази година.
Състезанието беше посветено на 180 години от създаване на ломското пристанище, а генерален спонсор беше Община Лом. Награди връчиха още Ангел Папазов - кмет на Община Първомай, заместник кметът на Община Лом Гинка Иванова, общинският съветник, бизнесмен и един от спонсорите - Димитър Димитров. Призьорите в осемте класа бяха наградени с купи, медали и грамоти от Любомир Кожухаров. На второ място се класира отборът на Ряхово, а на трето място – клубът на Тутракан.
В крайното класиране на местата от четвърто до седмо се наредиха тимовете на Кърджали, Първомай, Варна и Русе.
03.09.2018, 14:49 часа
2613 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha