Врачани изреваха: Нагли шофьори окупираха жилищен блок във Враца /снимки/

Врачани изреваха: Нагли шофьори окупираха жилищен блок във Враца /снимки/ Нагли шофьори окупираха жилищен блок в най-големия квартал на Враца – „Дъбника“. Жителите се оплакват, че достъпът до домовете им е блокиран ежедневно от неправилно паркирани автомобили.
Гневни врачани изпратиха в рубриката „Ти, репортерът“ на BulNews.bg снимки на наглите нарушители. На фотосите се виждат няколко автомобила, спрени по безобразен начин около блок №13. Те са зарязани в тревните площи, като по този начин отрязват пътя на пешеходците. 
 „Не знам до кога ще продължава това. По зелените площи, където може да си играят децата ни, са наспирали коли. Пътеките, където трябва да минаваме, също са блокирани от автомобили при наличието на паркинг!“, пишат ядосаните жители.
Блок №13 е един от най-големите в квартала, с много входове. Паркинги има и от двете страни на сградата, но изглежда местата все не достигат. Въпреки това своеволията на шофьорите не са породени само от ограниченото пространство за колите. 
„Шофьорите влизат през паркинга и излизат по пешеходната зона, където минават хора и играят децата ни, без да се съобразяват, че зад ъгъла може да излезе някой. Това е безобразие!“, оплакват се още хората.
Жителите на блок 13  призовават съседите си да престанат да паркират където си поискат, а отговорните институции да си свършат работата и да започнат да глобяват наглеците и да вдигат колите им с паяка. На ход сега са органите на реда, които не само, че могат бързо да направят съответната проверка, но и да дадат урок на недобросъвестните шофьори.
 
07.09.2018, 16:06 часа
7823 1
Коментари

Гу

07.09.2018, 17:35 часа
В гетото събраха цялата скрап на Европа.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha