"Кариана"/Ерден/ отстъпи с 0:1 като гост на "Литекс" в Ловеч

"Кариана"/Ерден/ отстъпи с 0:1 като гост на "Литекс" в Ловеч В контролна среща играна в Ловеч отборът на "Кариана" загуби с 0:1 от домакина "Литекс". Единственият гол в мача вкара Добромир Бонев в 42-та мин. Тогава нападателят на домакините излезе сам срещу вратаря Стамен Бояджиев, първият му удар срещна гредата, но топката отново попадна отново у него и този път той я изпрати в мрежата. Двубоят започна с домакински натиск и пропуск на Тонислав Йорданов още в 12-та мин. Карианци постепенно поизравниха играта и на свой ред създадоха няколко опасни ситуации пред вратата на „оранжевите”, при една от които Николай Николов стреля с глава над напречната греда, а в 33-та мин. стражът на Литекс Петър Петров-Пепино майсторски спаси изби шут от близо на Кристиян Димитров.
След почивката и в двата отбора бяха направени много смени. В 55-та мин. завърналият се отново в редиците на "Кариана" офанзивен полузащитник Янислав Иванов пропусна да изравни. Малко след това Ангел Бастунов не успя да засече центриране от дясно на Ангел Русев-Меката. Близо до втори гол за домакините пък бе Даниел Йорданов в 66-та мин., но вратарят Павел Станев се намеси авторитетно.

"Литекс": П.Л.Петров, Иванов, Николов, Турицов, Ачков, Мариянов, Бонев, Тафраджийски, Йорданов, Митрев, П. Петров.
"Кариана": Бояджиев, Хр. Илиев, Предев, Ив. Тодоров, Дичев, Николов, Д. Иванов, Бастунов, Матадос, Кр. Димитров, Цв. Тодоров.
07.09.2018, 21:53 часа
1004 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha