Скръбна вест! Почина служителят на ЧЕЗ, който падна от стълб в Мездренско

Скръбна вест! Почина служителят на ЧЕЗ, който падна от стълб в Мездренско Почина служителят на "ЧЕЗ Разпределение България" АД от Мездра, който падна от електрически стълб в началото на месец юли в романското село Синьо бърдо, научи BulNews.bg.
46-годишният Калин Милчов е издъхнал в столичната клиника "Пирогов", където повече от два месеца се бореше за живота си.
Както първо медията ни съобщи, трагичният инцидент стана на 5 юли по обед при извършване на ремонтни дейности по електропреностната мрежа в района на село Синьо бърдо. Калин, който е родом от Типченица, но от години живее в Мездра, се качил на електрически стълб за високо напрежение, за да отстрани заедно със свои колеги авария, причинена от гръмотевичните бури. Той обаче загубил равновесие и паднал от стълба от десетина метра височина. При падането получил множество животозастрашаващи наранявания - тежка черепно-мозъчна травма, вътрешни кръвоизливи, фрактури на крайници, счупени ребра и спукани гръбначни прешлени.
Пострадалият беше транспортиран и настанен за лечение в неврохирургията на „Пирогов” в медикаментозна кома и с опасност за живота, където бяха му направени няколко животоспасяващи операции. Два месеца след трудовата злополука обаче, за съжаление, той загуби битката със смъртта.
Поклонението пред тленните останки на Калин Милчов започна днес в 10 часа в Ритуалната зала в гробищния парк на Мездра, а погребението е от 12 часа.
10.09.2018, 10:46 часа
7755 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha