Нов магазин за цветя отвори врати във Враца /снимки/

Нов магазин за цветя отвори врати във Враца /снимки/ В понеделник във Враца отвори врати нов магазин за цветя, научи агенция BulNews. Уникалният „Teddy’s Little Treasures“ се намира на комуникативно място, точно срещу входа училище „Христо Ботев“. Магазинът предлага огромно разнообразие от нежни цветя и букети, които могат да разтопят сърцето на всяка дама.
Собствениците на стилния цветарски магазин са Теодора Драганова и Цветан Владиславов. Врачанката е професионалистка в областта на аранжировката със солиден опит зад гърба си. Нейната половинка пък ѝ помага в останалите сфери на работа. Още с отварянето на вратите на цветарския магазин двамата се радват на огромен интерес от страна на хората. Причината са уникалните за града ни букети, уютният интериор и ниските цени.
Промоциите в магазина са ежедневни. Всеки ден клиентите могат да закупят красиви цветя с големи отстъпки. Предлаганите букети са за всеки вкус и всеки джоб. Аранжировките са единствени по рода си във Враца. За по-капризните, които знаят точно с какво да зарадват дамата на сърцето си, може да бъде изработен уникален букет на място по желание на клиента.
„Teddy’s Little Treasures“ предлага и доставка на цветя до адрес, като работното време на магазина е от 8 до 20 часа от понеделник до събота.
12.09.2018, 14:51 часа
10053 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha