Граждани от Козлодуй се срещнаха с Мая Манолова

Граждани от Козлодуй се срещнаха с Мая Манолова Вчера между 14 и 16 часа се състоя изнесена приемна на националния омбудсман. 23-ма души се бяха записали за лична среща с екипа на Мая Манолова. Проблеми от всякакво естество бяха поставяни на вниманието на омбудсмана. На всички граждани бе отделено нужното време и бяха посъветвани, как да постъпят в конкретните ситуации. 
Мария Маркова беше един от посетителите, който изказа благодарност за това, че преди месеци над 1 900 души са били обезщетени след промяна на Кодекса на труда, инициирана от националния омбудсман. 
Кметът на общината посрещна Мая Манолова и присъства на приемната. Двете дами посетиха църквата "Света троица", Ботев парк и НМП “Радецки”. 
“Отдавна не се бях впечатлявала така от общинска администрация. Видях, че се правят много неща, силно впечатлена съм от вашия чист и прилежен парк, а експертите, с които се запознах ме изненадаха много приятно с професионализъм и лично отношение”, каза Мая Манолова след посещението си в Козлодуй.
13.09.2018, 12:50 часа
1616 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha