“Ботев”/Враца/ спечели първия мемориал в памет на Румен Ненов /снимки/

“Ботев”/Враца/ спечели първия мемориал в памет на Румен Ненов /снимки/ Отборите от набор 2008 на "Монтана", ДФК "Видин" и "Арес" София гостуваха на стадион "Христо Ботев" във Враца в първото издание на мемориалния турнир в памет на Румен Ненов. Надпреварата бе във "Футбол 7" и се проведе във формат всеки срещу всеки, като при равенство се изпълняваха дузпи. Победителите след наказателни удари печелеха по 2 т., а загубилите вземаха 1 т.
"Ботев"/Враца/ беше воден от Пламен Йорданов, който затвърди силното си представяне този месец и след третото място на турнира в Бургас, преди седмица, днес се поздрави с шампионска купа. В първата среща младите врачански надежди победиха  с 3:0 "Арес" София, във втория се наложиха над "Монтана" с 3:2 след дузпи, а в последния мач категорично 4:0 над ДФК "Видин".
Класиране:
"Ботев" – 8 т.
"Арес" - 5 т.
ДФК "Видин" - 4 т.
"Монтана" - 1 т.
За най-добър вратар на турнира бе определен Алек Коцев от "Ботев", който получи приз и специален подарък от семейството на Румен Ненов. Най-добър нападател стана голмайсторът на турнира Паоло Ценов с 4 попадения. Най-добър играч е Никола Димитров от "Арес".
Награждаването уважиха синът на Румен Ненов – Юлиян, кметът на Враца Калин Каменов и областният ръководител на БФС Милен Бельов. От клуба благодариха на ръководителя на турнира Петьо Ценов за отличната работа, както и на ръководителите на всички отбори, които намериха време и желание да станат част от първото издание на този турнир.
15.09.2018, 18:13 часа
1382 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha