Малина Николова откри учебната година в няколко школа и забавачки във Враца

Малина Николова откри учебната година в няколко школа и забавачки във Враца Областният управител Малина Николова откри учебната 2018/2019 година заедно с директори, учители и ученици в НУ „Св. Софроний Врачански“, СУ „Никола Войводов“, НУ „Иван Вазов“, ППМГ „Акад. Иван Ценов“ и децата на ДГ „Европейчета“.
„Днешният първи учебен ден съвпада с деня на вярата, надеждата и любовта в празничния календар. Нека тези три ясни лъча на духовността Ви вдъхновяват за добротворни и светли дела!
На училищните ръководители пожелавам успех в претворяване мисията на училището със съдействието на училищните екипи, подкрепата и разбирането на родителите, местната и държавна власт!
На учителите, носители на човешката добродетел, началото на всеки нравствен и познавателен житейски път, водачите на знанието, пожелавам много и добри нови идеи за качествено образование, професионално израстване, обществено признание и отражение на ценностните им качества във всеки ученик! Намерете уникалната посока за ефективно развитие на всяка личност, която създавате, заедно с родителите, за да достигнете максимален напредък за нашите наследници!
На учениците – бъдете трудолюбиви, любознателни и последователни! Тези усилия ще Ви направят силни и ще определят посоката на Вашето израстване. Заслужава си сега да отделите достатъчно време за придобиване на знания и умения, които утре ще Ви гарантират свобода и независимост. Бъдете щастливи от всичко, което правите и помнете – Вие сте нашата вяра, надежда и любов!“, каза Малина Николова. Тя пожела на всички успешна, творческа и резултатна учебна година.
17.09.2018, 15:37 часа
2638 7
Коментари

гневен татко

19.09.2018, 19:25 часа
Малина Николова няма как да не е запозната, Долапчиева също, но я покриват. Трябва одит в тая пропаднала градина. На много места във Враца, но там спешно необходимо. После тричките за ръчичка и към затвора ;)

гневен татко

19.09.2018, 19:21 часа
Имах дете в споменатата детска градина и грандиозната грешка на живота ми беше, че го записах там. Е, набързо се отписахме. Пламена Цветанова е изрод, персоналът се сменя през ден. А тези, които остават се включват активно във финансовите злоупотреби

???

19.09.2018, 17:27 часа
Областната е ясна на всички със заплахите си кой ще си намери работа във Враца и кой не. Нали тя има тежката дума във Враца, а не Каменов или не знаете това?

комуняга

19.09.2018, 12:27 часа
еми от детските градини малина е ходила само в европейчета. дали е случайно? при нейния безценен кадър. и двете цел живот с комунистите и с курвалъка напред. е тва са-боклуци! всички я знаем цветанова как си завърши вишето

КОЙ?

19.09.2018, 12:07 часа
Казвах го вече, казвам го пак! Това са кадрите на Малина Николова. Урааа! Най-сетне намести Пламенка от с. Бъркачево. Да живее образованието и горко за децата ни. Вие родителка, както и другите родители спите ли? Изобличете я най накрая!

родителка

19.09.2018, 11:00 часа
Щом образованието в този град стигна до там, че такава личност като Пламена Цветанова, която няма елементарна човешка култура да възпитава децата ни и да ръководи други възпитатели, смятам, че сме стигнали дъното на простотията!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha