Приятели на бащата отвлекли дъщеря му и 8 часа групово я изнасилвали

Приятели на бащата отвлекли дъщеря му и 8 часа групово я изнасилвали В Махендергарх, щата Хариана в Индия, 12 млади мъже отвлекли 19-годишна ученичка и я изнасилвали в продължение на осем часа, съобщават местните медии.
Девойката била отвлечена сутринта на 12 септември на автобусна спирка, когато отивала на учебни занятия. Според думите на жертвата, малко познатите млади мъже са й дали да пие вода, в която тя смята, че са й поставили упойващо вещество. След това са я вкарали в кола и са я закарали в къща в покрайнините на града. Около 12 мъже са изнасилвали студентката в период от осем часа. Впоследствие нападателите отнесли момичето на спирка и позвънили на нейните родители да я вземат.
В резултат на груповото изнасилване жертвата е претърпяла много наранявания. Според майка си тя е изпитвала силна болка в гърлото и за известно време не е можела да говори и да яде. Сега момичето се намира е под наблюдението на лекарите. Отбелязва се, че изнасилвачите са познавали семейството на жертвата и самата нея. Един от тях е индийски военнослужещ.
В момента полицията издирва заподозрените за ужасяващото деяние.
18.09.2018, 08:18 часа
1162 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha