Черна статистика! 19 трупа окървавиха пътищата във Врачанско от началото на годината

Черна статистика! 19 трупа окървавиха пътищата във Врачанско от началото на годината 19 са загиналите при катастрофи във Врачанско от началото на 2018 година, съобщи началник група „Пътен контрол” към „Пътна полиция” Янко Харалампиев.
През последните осем месеца в областта са станали 395 катастрофи с материални щети, като пътните инциденти с пострадали са 103. Загиналите през тези месеци са 19, а ранените - 135.
Сравнено със същия период на миналата година, катастрофите с материални щети са по-малко с 29, пътните инциденти с пострадали - с 14, а ранените са с 24 по-малко. Единственото, което се е повишило, е броят на загиналите при ПТП-тата. За последните осем месеца на тази година смъртните случаи са с 10 повече от предходната.
Само тази неделя черната статистика на КАТ бе допълнена от трима убити в две катастрофи във Врачанско.
Данните на пътните полицаи от началото на годината до момента показват, че най-много загинали има в дните неделя и понеделник, като тогава са умирали по петима души. В дните вторник, сряда и петък е имало по трима загинали по пътищата на територията на област Враца. 
Другото отчетено е, че най-много убити има на пътищата от републиканската пътна мрежа - 11, а по шосетата в населените места от областта има 8 убити.
За изминалата година има установени два участъка с концентрация на катастрофи на територията на областта. Това са кръговото кръстовище на обхода на Враца, което местните жители още с построяването му нарекоха проклятието на АПИ, и на път II-15 до бензиностанция „Лукойл“. 
 
18.09.2018, 12:18 часа
4318 3
Коментари

До Doshka Osikovska

18.09.2018, 21:36 часа
Ганьоооо, Ганьо, първо се научи да пишеш, защото, като гледам си негрАмотен. Ако ти боядисам вратницата, няма да можеш да се прибереш една седмица, ама си тръгнал да даваш оценки на другите.

Doshka Osikovska

18.09.2018, 19:46 часа
Tie dvamata kieci kakvo sa se obleshtile pred djurnaljata? Tapaci. Krizisen piar. Tozi Janko e tap nategash na gerb. Bace, begai se skrii i opravi v kat bakiite. 4e si tap ta si se otnesal. mani se, be, da ne te izgonat. Toa seljak nema ti pomogne.

dido

18.09.2018, 17:44 часа
Защото липсват КАТ по пътищата. Тези само се подпират и си вземат заплатите. Работата им е да глобяват нарушителите, а не да регистрират и описват хорските трагедии. Във Враца всеки кара както знае, а мотористи хвърчат, с номера СКРИТИ над гумите!
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha