Див екшън! Агресивен баща наби майка на ученик във Врачанско школо

Див екшън! Агресивен баща наби майка на ученик във Врачанско школо Агресивен баща набил майка на съученик на детето си в школо във Враца, научи агенция BulNews.
Зрелищният екшън се е разиграл на 9 октомври миналата година, но нападателят бе изправен на подсъдимата скамейка едва преди дни. Родителите на двама от възпитаниците на учебно заведение във Враца се спречкали и между тях избухнал скандал. В разгара на свадата 55-годишният В.К. посегнал на 39-годишната жена Ц.И. Мъжът нанесъл два последователни удара първо с лявата, а след това и с дясната ръка в лицето на майката. От крошетата носът й бил разбит и рукнало кръв, а на едното око получила огромна синина.
Свидетели на случката се спуснали и разтървали двамата родители, след което повикали полиция. Агресивният мъж е задържан в районното управление на полицията във Враца.
От документите по делото става ясно, че В.К. е работел като заварчик във врачанска фирма. Не става ясно какъв е поводът за агресията му към беззащитната жена.
Нападателят е освободен от наказателна отговорност  и е глобен с 2 000 лева. Той ще трябва да плати и 210 лева разноски по делото. Решението подлежи на обжалване и протестиране пред врачанския окръжен съд.
 
19.09.2018, 08:40 часа
4991 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha