МВР излезе с подробности за касапницата край Бяла Слатина, при която загинаха момче и момиче

МВР излезе с подробности за касапницата край Бяла Слатина, при която загинаха момче и момиче 19-годишно момче от село Бъркачево и 18-годишно момиче от село Попица са загиналите в катастрофата край Бяла Слатина вчера, съобщиха от областната дирекция на МВР. 
Както агенция BulNews съобщи, трагичният инцидент се случи вчера към 13.20 часа на пътя между село Попица и Бяла Слатина.

Нова касапница край Бяла Слатина! Момче и бременно момиче загинаха на пътя /снимки/

19-годишният младеж шофирал лек автомобил „Фолксваген Голф 3”, когато загубил контрол над колата и се ударил последователно в две дървета край пътя. На място са загинали той и 18-годишната Моника, която била бременна в петия месец.
По случая е образувано досъдебно производство.
От полицията уточняват, че причините за катастрофата все още са в процес на изясняване. Според свидетели на инцидента обаче автомобилът се е движел прекалено бързо. 
Припомняме, че трагичното произшествие е станало на 100 метра от мястото, на което в нощта на неделя срещу понеделник лек автомобил „Фолксваген Пасат” катастрофира отново в крайпътно дърво. При удара на място загинаха бременна с близнаци жена и 2-годишната й дъщеричка. 
 
19.09.2018, 10:11 часа
5587 1
Коментари

т

19.09.2018, 14:46 часа
Около 160 км/ч. се е движел по този иначе толкова прав и гладък участък.. нормалните хора караме с около 70-90 макс там.. супер гаден път..
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha