Близки на загиналите в катастрофата край Бяла Слатина: Мародери са ограбили мъртвите ни деца

Близки на загиналите в катастрофата край Бяла Слатина: Мародери са ограбили мъртвите ни деца Близки на загиналите в катастрофата край Бяла Слатина вчера твърдят, че в суматохата около трагедията са изчезнали около 400 лв., носени от двамата младежи по време на фаталното им пътуване, научи BulNews.bg.
Както медията ни съобщи, беременната 18-годишна Моника Петрова и 19-годишният й приятел Томас Иванов, загинаха след удар с лек автомобил „Фолксваген Голф 3” в крайпътни дървета между село Попица и Бяла Слатина.

МВР излезе с подробности за касапницата край Бяла Слатина, при която загинаха момче и момиче

Сред върнатите на близките от полицаите вещи на загиналите обаче били открити само 50 лв. От полицията в Бяла Слатина пък отказали да им покажат протокола с описа и близките се чудят дали парите са задигнати от неизвестен преминаващ мародер или по време на разследването на жестоката катастрофа.
Друго шокиращо разкритие е, че бебето на бремената млада жена, е могло да бъде спасено и да живее. Заключението е направено след извършената от съдебните лекари във Враца аутопсия на 18-годишната Моника Петрова. 
Патоанатомите установили още, че 8-месечното дете е било момче и е живяло още два часа след като лекарите в Бяла Слатина обявили, че майката вече няма жизнени функции.
Моника все още имала слаби признаци на живот след катастрофата, твърдят оказали се в първите минути на мястото близки на жертвите и преминаващи по пътя шофьори, които се притекли на помощ. Очевидци разкриват, че линейката от спешния център на Бяла Слатина обаче се забавила и пристигнала доста време, след като на мястото вече работел полицейски екип. Те предполагат, че може би и майката е могла да бъде спасена, ако от спешния център са реагирали веднага при положение, че той се намира само на 2 км от мястото на катастрофата.
Полицията все още разследва причините за трагичния инцидент. Според тракторист, работел в нива край мястото на удара, колата се движела с доста висока скорост. „Голф“-ът  обаче изхвърчал от пътя, след като опитал да избегне навлязъл след изпреварване в насрещното камион с дърва.
 
19.09.2018, 15:30 часа
12192 3
Коментари

haha

20.09.2018, 08:15 часа
Все някой ви виновен за нещо.Колата на цсмп трябва да хвръкне с 200 км-ч начална скорост.А докторите са богове на живота.Малоумници!

деградация

19.09.2018, 20:30 часа
Да бе,спешния център ви е виновен че вие сте такива.През другото време не ви пука за мизерните заплати и липса на персонал в тази важна спешна служба пък сега само ревете!Карайте по бързо,още по бързо!!!

djoni

19.09.2018, 18:20 часа
te takova neshto samo w balgariq go ima alchni za pari sme wsi`kite wmesto da gledame da sme dobre ili blizkite ni kwo parite kade sa male male sram i pozor sme
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha