Шефката на Кожния център във Враца напуска поста си

Шефката на Кожния център във Враца напуска поста си Шефката на Центъра за кожно-венерически заболявания във Враца напуска поста си, научи агенция BulNews. 
Кой ще поеме щафетата от д-р Магдалена Петкова, която е дала молба да бъде освободена от поста, ще стане ясно на предстоящото заседание на общинския съвет в града другата седмица. 
Тогава ще бъде избран и временно изпълняващ директор на центъра, а местните сенатори ще открият процедура за провеждане на публичен подбор за избор на управител на кожния център.
Д-р Магдалена Петрова бе избрана за управител на медицинското заведение през месец април 2016 година. Тя беше  единственият кандидат за поста, като след проведен конкурс получи много добра оценка от 5.25 точки и заслужено седна на директорското кресло. Д-р Петкова трябваше да управлява медицинското заведение със 100-процентово общинско участие през следващите 3 години. 
Тя е известна в града като управител на служба по трудова медицина, която работи с клиенти от цялата страна. Работила е като координатор по трудова медицина на здравноосигурителни компании и е делегат на регионалната колегия във Враца към Българския лекарски съюз /БЛС/, а от 2013 до 2015 година е била делегат на събора на БЛС.
 
20.09.2018, 11:52 часа
2237 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha