Среднощно меле в Монтанско! Шофьор без книжка натресе две коли

Среднощно меле в Монтанско! Шофьор без книжка натресе две коли Млад мъж без книжка, шофирайки нередовна кола, е натресъл два паркирани автомобила, съобщиха от пресцентъра на областната дирекция на МВР в Монтана.
Мелето е станало към 2.30 часа миналата нощ в село Долни Цибър, община Вълчедръм. На главната улица "Първа" неправоспособният водач Я.Е. на 27 години от село Ковачица юркал лек автомобил "Рено Лагуна" с изтекли номера. Заради движение с несъобразена с пътните условия скорост, при излизане от ляв завой мъжът загубил контрол над управлението. Колата излетяла вляво от пътя и блъснала паркираните извън пътното платно 2 леки автомобила. Това са "Опел Зафира", собственост на 40-годишен жител на селото, и "Форд Галакси" на 37-годишен столичанин.
При реализираното ПТП са причинени материални щети по автомобилите и по оградата на частен дом. Младият мъж зад волана е пострадал. Той е настанен за лечение в ломската болница, като опасност за живота му няма, казаха медици.
Шофьорът не е изпробван за употреба на алкохол поради физическото му състояние. Издаден му е талон за медицинско изследване, но той отказал да даде доброволно кръв за изследване. 
Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на полицията, извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.
20.09.2018, 12:11 часа
5515 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha