Правят модерен офис център в сърцето на Враца

Правят модерен офис център в сърцето на Враца Нова луксозна офис сграда се прави в центъра на Враца, научи агенция BulNews.
Тя се намира на улица „Полковник Лукашов“ №15, където дълги години се помещаваха отдел „Закрила на детето” и дирекция „Социално подпомагане”.
Сградата е закупена преди шест месеца от фирмa „Интелпикс България Инвест“ ЕООД, чиито управител е Милен Миков.
Зданието ще изпъква пред останалите офис сгради с уникалния си дизайн, което ще го превърне в едно от административните бижута на Враца. 
Самата сграда е с изключително устойчива, но и с раздвижена конструкция на няколко етажа. В нея ще се помещават просторни офиси с големи конферентни зали с модерен облик и панорамни тераси. Оборудвана е с най-висококачествена шесткамерна дограма и е облицована с плочи от врачански камък. Като всеки модерен офис център и този ще разполага с кафе-бар, в който служителтите ще могат да си вземат глътка въздух от натоварената работа.
Освен това е разположен на изключително комуникативно място, като точно под нeго има банка. 
Реконструкцията на сградата се очаква да приключи до месец април, като това ще се случи с грандиозно откриване, на което ще присъстват представители на общината и бизнеса в града. 
Прогнозите са бизнес центърът да се превърне в най-предпочитания от фирмите във Враца.
 
20.09.2018, 12:45 часа
7236 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha