Нападателят на "Ботев"/Вр/ Валери Божинов: Не трябва да даваме инициативата на ЦСКА

Нападателят на "Ботев"/Вр/ Валери Божинов: Не трябва да даваме инициативата на ЦСКА Звездното попълнение на "Ботев" (Враца) Валери Божинов коментира предстоящия в събота мач срещу ЦСКА. Врачани приемат „червените“ на 22 септември (събота) от 22:00 часа на стадион „Огоста“ в Монтана.
„Надявам се на три или една точка, за нас това ще е голям успех. Няма да е лесно, тъй като имаме респект към ЦСКА. Това е клуб с голяма история. Надяваме се да направим всичко възможно да откраднем нещо от „червените““, призна Валери Божинов.
„Анализирахме съперника. Знаем силните и слабите му страни. Ще се опитаме да изпълним указанията и да вземем максималното от мача. Мачът ще бъде 90 или 95 минути борба. Ние трябва да се трудим и да искаме повече от съперника. Знаем, че ЦСКА има футболисти, които от едно никакво положение могат да решат мача. Трябва да сме близо до играчите на ЦСКА да не им даваме възможност да водят инициативата. Ако допуснем да контролират мача, ще имаме проблеми“, допълни бившият национал.
„Работим и тренираме доста. Няма да е лесно. Играл съм срещу Бодуров няколко пъти. Той е добър футболист, лидер в националния отбор. ЦСКА има доста добри футболисти и разполага с един от най-силните стопери. Надявам се по-добрият да излезе победител в този мач“, завърши нападателят.
21.09.2018, 08:06 часа
1206 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha