Маринов все още се оглежда за нов главсек на МВР

Маринов все още се оглежда за нов главсек на МВР Новоизбраният вътрешен министър Младен Маринов обяви, че не е говорил с конкретен човек за поста на главен секретар.
"Сондирал съм мнения. Но има длъжност заместник-главен секретар. В момента той изпълнява функциите на главен секретар. Това е Георги Арабаджиев", обяви той пред Нова тв.
"Притесняват ме големите очаквания, които ме карат да се мобилизирам и да се покажа във върхова форма. Надявам се и сега да е така. Но като знам с какъв екип работя в момента, имам увереност да продължа", призна Маринов в първия си ден на висшия държавен пост.
"Семейството ми винаги ме е разбирало. Имам дъщеря на 23 години и син, който след няколко дни ще навърши 18 години. Добри деца са", допълни той.
В четвъртък президентът Румен Радев отправи критики към номинацията на Маринов за министър с думите: "Просто е парадоксално: Премиерът маха министър на вътрешните работи заради мърлявата работа на полицията, както той се изрази. А по закон тази мърлява работа се планира, организира, ръководи и контролира от главния секретар на МВР, който пък съответно, заради тази мърлява работа, се предлага за министър. Аз не го разбирам това".
Днес Маринов коментира това изказване така: "Всеки има право на мнение и на оценка. Но аз стъпвам на фактите".
 
21.09.2018, 11:32 часа
1019 1
Коментари

Свети Петър

24.09.2018, 11:13 часа
Кво има а са оглежда Маринов, направо да взима бате Янко, че врачанки пропищеа от него, бил голям ербап.
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha