Съблазнителна моделка сложи боксовите ръкавици и спечели конкурс за красота /18+/

Съблазнителна моделка сложи боксовите ръкавици и спечели конкурс за красота /18+/ Животът на Мия Кан се променил коренно, след като започва да тренира Муай Тай. Красавицата е в модния бизнес от 13-годишна възраст, но едва сега е започнала да харесва тялото си.
През целия си тийнейджърски живот Мия мразила тялото си и се опитвала да отслабне по всевъзможни начини. С помощта на муай тай тя печели конкурси за моделки и такива за спортистки. В резултат на това става лице на брой на американското списание Sports Illustrated.
В детските си години Мия в пълничка. Съучениците ѝ не спират да ѝ се подиграват, което я депресира и вкарва в другата крайност. Така момичето се разболява от анорексия. Навлязла в модните среди обаче, тя решава да промени коренно начина си на живот
Животът й се обръща след пътуване до Тайланд. Горещата Кан започва да тренира Муай Тай, което представлява бойно изкуство с пълен контакт, произлизащо от Тайланд.
Тя бързо се превръща в най-добрата ученичка и влечението й към бойните изкуства става все по-голям.
Днес, 4 години по-късно, тя е успяла да приведе тялото си в ред и да започне да го приема. След месец ѝ предстои да се пробва на професионалния ринг. Миналата година Мия стана носителка на приза SI Swimsuit Model Search. 
21.09.2018, 15:00 часа
1941 0
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha