Докога? Бездомни кучета нападнаха и нахапаха дете в парк „Дъбника“ във Враца /снимки/

Докога? Бездомни кучета нападнаха и нахапаха дете в парк „Дъбника“ във Враца /снимки/ Дете е било нападнато и нахапано от кучета в парка в жилищен комплекс „Дъбника“ във Враца. За кошмарната случка алармираха притеснените родители на хлапето пред агенция BulNews.
Инцидентът е станал вчера към 21 часа. 14-годишно дете се прибирало у дома си през алеите на парка. Изневиделица към него се спуснали две безпризорни кучета. Разбеснелите се псета започнали да го лаят и го обградили от двете страни, така че детето нямало накъде да бяга. Едното от тях скочило и го нападнало, като го захапало за прасеца на крака.
Веднага след нападението детето е откарано от родителите си в спешния център на врачанската болница, където са му поставили ваксина срещу тетанус. Раните на момчето са промити, но все още личат зъбите на озверелия пес.  
Кучетата в новоизградения парк в най-големия квартал на Враца се движат на глутница, казаха живеещите в района. Някои от тях са агресивни и това не е първият случай да нападнат с бесен лай минувачите. Хората коментират, че изложени на риск са не само те и децата им, но и домашните им любимци, които също често стават обект на нападение от страна на бездомните помияри.
Врачаните настояват отговорните институции да вземат спешни мерки срещу агресивните кучета, преди да се е стигнало до сериозен инцидент.
 
21.09.2018, 15:35 часа
14377 6
Коментари

Груйо

23.09.2018, 11:54 часа
Ами чий хуй дири у толко часа копилето по-улиците ,А?

cudo

22.09.2018, 22:45 часа
анимал хелп могат да вият само,когато има отровен пес.Вие,гражданите си ги отглеждате и храните,да ви ядат децата.

Да

22.09.2018, 10:13 часа
Питал съм ги, лично съм потърпящ от такова куче.Но на тях не им дреме. Дори има една лелка продавачка на сладкишите под Тракийската принцеса храни едно бездомно агресивно куче с месо, вместо да нахрани някои бездомен човек.

о

21.09.2018, 20:37 часа
трепане му е майката!друго спасение няма!

Решението

21.09.2018, 16:36 часа
е 4.5мм сачма кисната в сок от люти чушки.Въздушното оръжие с изходна мощност до 24 джаула не подлежи даже на уведомителен режим.Има и саундмодератори.Звука е като от пукане на балон от дъвка!

Чичо Пачо

21.09.2018, 16:22 часа
има едни анимал хелп и разни други защитници на бездомните пумяри, който не си ги прибират вкъщи, но много мрънкат някой като повдигне въпроса, питайте ги тях
Остави коментар
Внимание! Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите.
capctha